Over mij

Mijn passie voor de regio Murcia en Costa Cálida

De regio Murcia is een regio in Zuid-oost Spanje met een verrassend landschap. Een mix van bergen, plateau landschappen, landbouwgronden, goudgele stranden en ongerepte baaien.  In de regio liggen 19 beschermde natuurreservaten en 7 natuurparken

Bestemming:Murcia

Ik kan me nog de dag herinneren dat ik voor het eerst in de regio Murcia kwam. Ik had geen idee waar het ligt en ook de mensen in mijn omgeving hadden er nog nooit van gehoord. Online kon ik weinig vinden over de regio. Nog steeds hoor ik dagelijks dat er weinig informatie te vinden is, en al helemaal niet in het Nederlands. Dit alls heeft bijgedragen aan de geboorte van mijn website Bestemming:Murcia.

Mijn naam is Marcel van Veldhuizen, woonachtig vlakbij de stad Murcia. Ik schrijf dagelijks nieuwsberichten over de regio, zoek naar leuke uitstapjes voor jong en oud, waar je goed en lekker kunt eten en allerlei leuke feitjes en informatie over de regio Murcia. En natuurlijk reis ik zelf voor mijn blog ‘Marcel in Murcia’.

Marcel in Murcia

In 2016 ben ik mijn blog ‘Marcel in Murcia’ gestart. Ik ben de regio vanaf december in dat jaar gaan ontdekken toen ik eigenaar werd van een appartement. De liefde voor de regio Murcia groeide tijdens elke bezoek. In april 2018 heb ik de stap gewaagd om hier definitief te gaan wonen. Vanaf dag één bevalt dit uitstekend. Wekelijks trek ik er op uit met mijn camera en/drone om nieuwe plekjes te ontdekken. Óf te genieten van plaatsten waar ik al eerder ben geweest. Het moois van de regio Murcia deel ik graag met de wereld, dit mag niet gemist worden. 

“Ik hou van reizen en schrijven. En dan combineer ik met het ontdekken van de mooie omgeving”

Je kunt mij volgen op social media voor een dagelijks inspiratie moment