Twee worden één

Twee worden één

In mijn eerdere blog schreef ik over over een droom die was uitgekomen: een tweede huis in Spanje. Onze speurtocht naar ons plekje onder de zon begon met een bezoek aan de Second Home Beurs. Hier werden zo enthousiast van, dat we in december 2015 in het vliegtuig zaten richting Alicante om huizen te gaan bekijken in de regio Murcia. Tijdens het bezoek werden we deskundig begeleid en kregen we een goede indruk van het gebied. Bij één appartement voelden we ons meteen thuis en de aankoop werd in gang gezet. Het afgelopen jaar zijn we meerdere keren naar ons appartement geweest. Ik leerde het gebied steeds beter kennen en alles werd meer vertrouwd. Elke keer als we naar huis gingen verlangden we alweer naar een volgend bezoek. Naar de rust en ruimte, de aardige mensen, het mooie weer en het relaxte Spaanse leven. We fantaseerden er regelmatig over hoe het zou zijn om in Spanje te leven

En sneller dan verwacht is dit laatste werkelijkheid geworden. Mijn partner heeft de kans gekregen om hier in de regio te gaan werken. Een mooie kans die we niet wilden laten schieten. De laatste paar maanden in Nederland waren hectisch. Je moet veel zaken regelen. Opzeggingen, uitschrijven en de inboedel verkopen. Sinds 1 april wonen we permanent in Spanje. Het is nu vooral wennen en afkicken van het drukke kantoorleven. En voor mij nadenken over mijn toekomst hier. Ik ga natuurlijk door met bloggen en vloggen. Hier heb ik nu meer tijd voor, altijd goed :-). En ik ben bezig om mijn eigen bedrijf op te starten, Calida Key, waarbij ik sleutelbeheer verzorg voor Nederlandstaligen met een woning hier in de regio. Oh ja en de Spaanse taal goed leren spreken. Maar dat gaat zeker lukken.

Dit bericht heeft 0 reacties.

  1. Josina

    Wat een geweldige switch!
    Zou willen dat ik zo’n ommezwaai kon maken..
    Ik ben jaloers, echt hoor😯

Geef een reactie